Noorderboogloop: een prachtig evenement voor medewerkers

Noorderboogloop: een prachtig evenement voor medewerkers

donderdag 14 september 2023

Bij een ideale wandeltemperatuur en onder een heerlijke septemberzon vond op donderdag 14 september de 'Noorderboogloop' plaats. De Noorderboogloop is een wandeltocht voor alle medewerkers van Noorderboog. Maar liefst 175 collega's liepen mee met hun eigen team of afdeling of een willekeurig samengesteld groepje. 

Gluren bij andere locaties

De mooie route van 7,5 kilometer voerde door Meppel langs een aantal locaties van Noorderboog. Een unieke kans voor de deelnemers om eens buiten de muren van de eigen werklocatie te ‘gluren’.

Positieve gezondheid

De Noorderboogloop stond in het teken van positieve gezondheid, een thema waar bij Noorderboog veel aandacht voor is. Bij de stoplocaties onderweg waren stands met uiteenlopende informatie rondom het thema ‘gezonde leefstijl’, uiteenlopend van informatie over sporten, mindfulness en creatief therapeutische activiteiten tot informatie over de overgang. Ook kregen de deelnemers in alle locaties iets gezonds te eten of te drinken aangeboden.

Bijkletsen

Terwijl de wandelaars genoten van bewegen in de buitenlucht, was het tevens een uitgelezen kans om op een actieve manier lekker bij te kletsen met collega’s of kennis te maken met nieuwe collega’s.

Foto's Noorderboogloop 2023

Ik vond het een hele leuke route. Goed georganiseerd met allemaal lekkere dingen onderweg. Als teamuitje met collega's zeer geslaagd. We hebben het heel gezellig gehad. Ik kijk er met veel plezier op terug!

Het leek wel een beetje teambuilding doordat we met een klein groepje collega's samen liepen. Het weer werkte ook mee. Maar als het had geregend was ik ook gegaan!

Erg leuk georganiseerd! Volgende keer doe ik weer mee en ga ik mijn collega's extra motiveren om ook mee te doen.

Laatste nieuws